Gevonden afgelopen maand: 2811 huurwoningen

Werkwijze en aanbod

Dringend op zoek naar een huurwoning? Huurcoach.nl helpt u bij het vinden van een passende huurwoning.

De op deze site getoonde woningen zijn in opdracht van de woningzoekenden, op basis van de geplaatste zoekopdrachten, geplaatst door de medewerkers van Huurcoach.nl.

Dagelijks speuren onze medewerkers online naar nieuwe huurwoningen. Woning komen hoofdzakelijk van makelaars en vastgoed verhuurbedrijven. Wij zoeken voor u in openbare -niet exclusieve- bronnen uit de vrije sector.

Nieuw gevonden woningen worden door ons ingevoerd en op de website in uw overzicht met gevonden woningen getoond. Zodra wij een woning op de website plaatsen wordt deze gedurende 10 werkdagen getoond. Na die 10 dagen wordt er door ons een handmatige controle uitgevoerd om te kijken of de woning nog beschikbaar is. Zo ja, dan wordt deze weer met 10 dagen verlengd, zo niet dan verdwijnt de woning. Ook een woning ‘onder optie’ of ‘verhuurd onder voorbehoud’ verlengen wij niet.

Naast het plaatsen van het nieuwe aanbod in uw account versturen wij dagelijks een e-mail met de nieuw gevonden huurwoningen die voldoen aan uw zoekopdracht. Als u meer details van een woning wilt inzien of op een woonruimte wilt reageren dan dient u een abonnement af te sluiten. Er is al een abonnement vanaf € 19,95 per maand.

Ondanks dat we onze uiterste best doen om het woningaanbod up-to-date te houden, kan een woning vanaf het moment dat hij op de website geplaatst wordt, tot het moment dat deze weer wordt verwijderd in de tussentijd verhuurd zijn. Komt u een woning tegen waarvan u weet dat deze reeds verhuurd is? Laat het ons weten, wij kunnen deze dan verwijderen.

Huurcoach.nl gebruikt cookies. Door verder te gaan accepteert u het privacy- en cookiebeleidAkkoord