Gevonden afgelopen maand: 2917 huurwoningen

Veelgestelde vragen

Inschrijven

De dienstverlening van Huurcoach.nl bestaat uit het verzamelen van huurwoningen welke aan uw zoekcriteria voldoen. U heeft hiervoor een account nodig op het platform van Huurcoach.nl. Het aanmaken van een account en het instellen van een zoekopdracht is gratis. De gevonden huurwoningen welke wij recent voor andere leden hebben gevonden en welke ook aan uw zoekopdracht voldoen kunt u direct na uw inschrijving online bekijken. Als er huurwoningen gevonden zijn waarvan u meer informatie wilt bekijken of om op de huurwoning te kunnen reageren heeft u een betaald abonnement nodig. Als extra service om u erop te attenderen als er nieuwe huurwoningen gevonden zijn krijgt u een e-mail. Deze e-mail service kan overigens door woningzoekende uitgeschakeld worden. (schrijf nu in).
Indien de bevestigingse-mail niet binnen enkele ogenblikken na het inschrijven ontvangen wordt, is deze mogelijk in de map "Ongewenste e-mail" terecht gekomen. Als dit het geval is kunt u na het openen van het bericht op de knop "Geen ongewenste e-mail" klikken om dit verder te voorkomen.
Nadat u bent ingeschreven gaan wij op zoek naar woonruimte voor u. Als wij woonruimte voor u gevonden hebben die aan uw zoekopdracht voldoet plaatsen wij deze in uw account. Ook ontvangt u dan een kort bericht per e-mail dat er nieuwe woonruimte gevonden is. Als u meer details wilt inzien of op een woonruimte wilt reageren dient u een abonnement af te sluiten.

Inloggen

Uw gebruikersnaam is hetzelfde als uw e-mailadres wat u heeft opgegeven bij uw inschrijving.
U kunt hier uw wachtwoord wijzigen.
Als u ingelogd bent dan kunt u onder "Mijn gegevens" uw contactgegevens wijzigen

Huurwoningen

Huurcoach.nl biedt zelf geen huurwoningen aan. Wij zoeken voor u in openbare -niet exclusieve- bronnen uit de vrije sector. Regelmatig vinden wij wat duurdere woonruimtes, maar ook komen er woningen in de wat lagere prijsklasse voor, dit is zeker afhankelijk van het type woonruimte en de ligging.
Wij brengen u geen extra kosten in rekening. Als wij weten dat er door de woningaanbieder zelf kosten in rekening gebracht zal worden zullen wij dat in de huurwoning advertentie vermelden.
Door op de gevonden woning te reageren kunt u rechtstreeks een reactie opstellen aan de woningaanbieder. Vervolgens is het aan de woningaanbieder om contact met u op te nemen waarna er wellicht direct een bezichtigingafspraak gemaakt kan worden.

Abonnement

U kunt gratis inschrijven op onze dienstverlening welke bestaat uit het verzamelen van huurwoningen welke aan uw zoekcriteria voldoen. Als er bij de gevonden woningen een huurwoning is waarvan u meer informatie wenst in te zien of om er op te kunnen reageren heeft u een betaald abonnement nodig. Er is al een abonnement vanaf € 19,99 per maand.
Na administratieve verwerking van uw aanmelding (maximaal 24 uur) kunt u zelf uw abonnement opzeggen zodat deze niet meer verlengd wordt. Log hiervoor in op de website en ga naar het menu "Instellingen" waar u de keuze "Abonnement opzeggen" kunt vinden. Daarnaast kunt u ons ook een bericht sturen via het reactieformulier, met daarin het verzoek tot stopzetting van uw abonnement.
U kunt uw inschrijving verwijderen door na het inloggen op de website via het menu "Instellingen" de optie "Mijn account" de keuze "Account verwijderen" te kiezen, klik aan: Ja, ik wil mijn gehele account verwijderen, en klik op “Nu verwijderen” Ook kunt u ons een bericht via ons reactieformulier sturen met daarin het verzoek tot stopzetting van uw inschrijving.
Ja, wij hanteren een opzegtermijn van slechts 24 uur. Als u ten minste 24 uur van te voren uw abonnement opzegt zal het niet meer verlengd worden.

Afmelden mailing(s)

U kunt uw inschrijving op de mailinglijst afmelden door na het inloggen op de website via het menu "Instellingen" de optie "Meldingen" de keuze "Huurwoningen" op nee te zetten. Ook kunt u ons een bericht via ons reactieformulier sturen met daarin het verzoek tot het afmelden van onze mailinglijst met huurwoningen.
U kunt uw inschrijving op de mailinglijst afmelden door na het inloggen op de website via het menu "Instellingen" de optie "Meldingen" de keuze "Nieuws en aanbiedingen (zoals kortingen)" op nee te zetten. Ook kunt u ons een bericht via ons reactieformulier sturen met daarin het verzoek tot het afmelden van de mailinglijst Nieuws.

Betalingsmogelijkheden

Als u ervoor kiest een abonnement te nemen dat kunt u veilig betalen via een Online machtiging of iDeal. Deze betalingen worden afgehandeld door CM.com. Deze naam ziet u achteraf ook vermeld staan op uw bankafschrift. Bij een Online machtiging of via iDeal zullen er tot wederopzegging de abonnementskosten worden afgeschreven van het opgegeven rekeningnummer. Dit gebeurt binnen enkele dagen nadat de betalingsgegevens zijn verwerkt. Wanneer u kiest voor Achteraf betalen, dan ontvangt u van ons maandelijks een e-mail met een verzoek om te betalen. U kunt deze betaling dan voldoen door middel van een iDeal-betaling.
Zodra u een abonnement heeft afgesloten, kunt u direct de gegevens inzien
De reden dat uw betaling is geweigerd wordt niet aan ons bekend gemaakt. Alleen de bank weet waarom een betaling is mislukt. Mogelijkheden hiervoor kunnen zijn: Onvoldoende saldo of een incassoblokkade.

Contact

U kunt contact opnemen via het reactieformulier of onderstaand adres:

Huurcoach.nl
T.a.v. Helpdesk
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen

Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Wij zijn een online dienstverlener en geven de voorkeur aan digitale communicatie.
Huurcoach.nl gebruikt cookies. Door verder te gaan accepteert u het privacy- en cookiebeleidAkkoord