• Recent gevonden: 1576 huurwoningen
  • Laatste maand: 3625 huurwoningen
  • Afgelopen jaar: 41258 huurwoningen

De woningverhuurmarkt

De woningverhuurmarkt is een ondoorzichtige markt van vraag en aanbod van huurwoningen. Veel woningen die beschikbaar lijken op het internet zijn reeds verhuurd en wanneer u hoort dat iemand een "ideale huurwoning" heeft gevonden, dan is dat meestal via "een vriendje" gegaan.
 

HuurCoach.nl

Door gebruik te maken van de unieke HuurCoach-dienst staat u er niet meer helemaal alleen voor. U schrijft u in, stelt een Zoekopdracht in en wij doen al het zoekwerk voor u. Dit alles geheel gratis.
 
Met de gratis inschrijving heeft u toegang tot het platform HuurCoach.nl, hier kunt u uw gegevens aanpassen en de door ons gevonden woningen die aan uw zoekcriteria voldoen inzien. Wanneer wij voor u een passende woning hebben gevonden en u de gedetailleerde woninggegevens in wilt zien of wilt reageren, dan heeft u een betaald Lidmaatschap nodig. Met u een betaald Lidmaatschap kunt u direct op de door ons gevonden woningen reageren. Nadat u uw reactie geplaats heeft sturen wij die rechtstreeks door aan de Verhuurder.
 
Als extra service sturen wij u een e-mail wanneer wij woningen hebben gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen. Deze extra service kunt u ook uitzetten.
 
Aan een betaald Lidmaatschap zijn periodiek kosten verbonden. Zo is er bijvoorbeeld al een betaald Lidmaatschap voor € 19,95 per maand. Prijswijzigingen en/of acties voorbehouden.
 

De werkwijze van HuurCoach.nl is als volgt:
  1. Als u een Zoekopdracht bij HuurCoach.nl instelt wordt u opgenomen in het "Mijn HuurCoach"-programma.
  2. U stelt in wat voor woning u zoekt en wat uw budget is.
  3. HuurCoach.nl gaat vervolgens zoeken naar woningen die voor u geschikt zijn.
  4. De gevonden woningen die aan uw Zoekopdracht voldoen komen overzichtelijk in uw account, u ontvangt hier ook een e-mail over.
  5. Om te reageren is een betaald Lidmaatschap benodigd.